#چرا_پیاز_اشک_چشم_ها_را_در_می_آورد؟
 
✍🖍وقتی که شما پیاز 🍈را پوست کنده و قاچ می کنید، #سلول های پیاز را #پاره می کنید، ⬅️ و آنزیم هایی که گازی به نام #پروپانتیل_سولفکسید تولید می کنند آزاد می شوند. وقتی که گاز به چشمان 👀شما می رسد، اشک چشمهایتان 😰جاری می شود و اسید سولفوریک بسیار رقیقی تولید می شود و چشم را می سوزاند🙈.

📚👈 در این موقع مغز به چشم پیغام میدهد🙄 که اشک بیشتری 😭جاری شود و چشم ها قرمز 😡و متورم 😳شود.
☘هرچه بیشتر پیاز خرد کنید، گاز بیشتری تولید شده و بیشتر اشک می ریزید.
✅✅ واکنش شیمیایی پیاز مکانیسم #دفاعی است که در برابر آسیب دیدن خود مقاومت می کند.👌

✨💫قبل از اینکه پیاز را خرد کنید آن را داخل #فریزر بگذارید تا از سوزش و اشک چشمانتان جلوگیری کند. #دمای_سرد، روند آزاد شدن آنزیم ها را کند می کند. بنابراین در سوزش و اشک چشمهایتان #تاخیر ایجاد می کند.😊

_______________________
برای پیوستن به کانال ما اینجا کلیک کنید:
  🆔 @physicGV

👆